Produktet er blevet tilføjet til din indkøbskurv

HVORDAN FUNGERER WAIST TRAINING?

Du udfører waist training ved at blot bære din waist trainer og er let at indflette i dit daglige liv. Den kan bruges i fitness, i byen, på kontoret eller lige meget hvor og hvornår du vil. Når du har din waist trainer på skaber den kompression som gør at varmen øges omkring området som gør at du sveder mere. Denne proces gør at gifter og forureninger forlader huden samtidigt med at du mobiliserer fedtceller.

Du får en meget bedre kropsholdning med det samme, da den styrker lænden og core. Perfekt hvis du arbejder siddende eller bare vil rette op på din positur. Den er effektiv mod rygproblem da den aflaster og holder varmen og er et godt værktøj ved rehabilitering. Du formindsker endda risikoen for skader under træning når du bruger din waist trainer.

Mange bruger korsettet under sit normale tøj for at få en flottere figur da den former taljen med det samme og fremhæver ens kurvede figur. I næste vindue kan du se eksempelbilleder på virkelige resultater.

For sunde og langsigtede resultater anbefaler vi at du kombinerer din waist training med træning og god, sund kost. Når du køber din waist trainer hos os får du en kost & et træningsskema med i købet som er tilpasset forskellige niveauer.

Produkter
Svenska Norsk Dansk